Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
4 Posty
Tomasz Tomasz
(tiltomek)
Wiking
Ci którzy sie ciesza z tej decyzji, chcą byc bardziej norwescy niż sami norwegowie. Ale pamietajcie o jednym, możecie jeździć samochodami na norweskich numerach, możecie nosić kurtki lub bluzy z norweska flagą ( wielu polaków tak ma ), możecie mówić po norwesku, mieszkać z całymi rodzinami, robić 10 razy szybciej od norwegów, ale będziecie zawsze tylko polakami w norwegii. Pracodawca poklepie was po plecach , powie bra, a i tak pójdzie do norwega który robi 10 razy wolniej. To samo jest w polsce, nigdy żaden ukrainiec żeby był ze złota to nie bedzie polakiem w polsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:19  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Krowa napisał:
Cos pani Lindemans-Glinska mysli ze jest w polskim rzadzie i rozstawia ludzi jak chce. Zalosne to
------
Pani L. wie,że ta baletnica mopowa to ubecki agent i zakłada podsłuchy członkom NATO tzn. NA TE członki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Krowa napisał:
Cos pani Lindemans-Glinska mysli ze jest w polskim rzadzie i rozstawia ludzi jak chce. Zalosne to

Ale cep
Pasuje Ci cepie, ze jakas panna sprzedaje prace i na dodatek nie potrafi sama zalozyc tematu, to jej przyklaskuj, od innych tego nie oczekuj.

PS, ze jaka ? Glinska ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
Blad w zalozeniu. Nie jest zadnym celem, zeby byc norwegiem w Norwegi. Duzo prosciej jest byc Polakiem w Norwegi i przynosi to duzo lepsze rezultaty niz Twoja nieracjonalna idea polegajaca na wypiwraniu sie pochodzenia.No ale zeby to zrozumiec to trzeba byc Polakiem gorszego sortu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
ups.......................wypieraniu mialo byc. Wypirwaniu to ja tez nie wiem co to jest
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(Remo1948)
Wiking
niech że europa weźmie przykład z JAPONI.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
Krowa napisał:

Ale cep
Pasuje Ci cepie, ze jakas panna sprzedaje prace i na dodatek nie potrafi sama zalozyc tematu, to jej przyklaskuj, od innych tego nie oczekuj.

PS, ze jaka ? Glinska ?

Cepem bylem, jestem i bede Nie kazdy Twojej inteligencji dorownuje, ani ta panna ani ja. Zignoruj. Co sie tam bedziesz przejmowac..........badz madrzejsza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Cortez1 napisał:
Krowa napisał:
------
Pani L. wie,że ta baletnica mopowa to ubecki agent i zakłada podsłuchy członkom NATO tzn. NA TE członki.

Roznica miedzy mna, a Toba, czy Krowa jest taka, ze ja wypowiadam sie na konkretny temat, a wy przybiegacie z zadyszka zeby wypowiedziec sie na moj temat. Coz, nie kazdy potrafi zrozumiec zasady forum dskusyjnego. Nie wazne, czy w ten sposob wystepujecie przeciwko wlasnym pogladom (np. na temat sprzedawania pracy ), wazne jest tylko zeby sprobowac zablysnac (probowac zawsze warto - z jakim skutkiem, to juz inna bajka). Tak, ze "blyskajcie"chlopaki na zdrowie, przeciez nik wam nie zabroni robic z siebie durnia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Remo1948 napisał:
niech że europa weźmie przykład z JAPONI.
a co to Europa to jest jedna?
czy Anglik, Francuz, Niemiec to to samo co wiekuiście biedna, zapijaczona, rozwarcholona
jak to marszałek Piłsudski zwał polska kurwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Ewelinaa napisał:
To są dwa mieszkania w bloku w jednym i drugim jest po 2h. W samym centrum jedziesz tramwajem 15 min.

Myślałem,ze na tym forum nie handluje sie bronią oraz pracą...
Myliłem sie co do ...pracy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok